SERVICII

O gamă largă de servicii financiar contabile

Oferim servicii complete de contabilitate: contabilitate financiară, expertiză contabilă, salarizare și HR, audit financiar, consultanță fiscală și evaluări.

Strategie. Planificare. Execuție

Serviciile pe care le furnizăm clienților noștri se ridică la cel mai înalt nivel de profesionalism. Echipa noastră de experți este gata să facă față oricărei provocări în zona de financiar-contabilă. Suntem flexibili, prompți, eficienți și exacți.

Financiar

Serviciile contabile oferite de echipa YAFCT sunt organizate în așa fel, încât cel mai simplu pachet de servicii contabile să acopere în totalitate necesitățile unei companii mici sau micro pe parte fiscală și contabilă. Totodată prin componentele serviciilor de contabilitate am creat Finance Control, prin care YAFCT răspunde nevoilor unor entități economice cu nivel de dezvoltare ridicat ce implică spețe și situații complexe din punct de vedere fiscal și contabil.

Expertiză

Vă aflați într-o situație care vă ridică semne de întrebare, iar experții dvs. nu au reușit să vă spulbere neliniștea. Căutați soluții, certitudini, opțiuni, adică expertiză, atunci pur și simplu accesați secțiunea Contact și veți beneficia de profesionalismul echipei noastre. Facem acest lucru de peste două zeci de ani cu eficiență maximă. Serviciul de expertiză pe care vi-l punem la dispoziție este un serviciu complex ce presupune părerea critică și analitică a expertului în urma examinării documentelor, datelor și informațiilor contabile ale societății. Avem pregătirea și experiența necesare să realizăm această analiză și să vă oferim cele mai adecvate soluții.

Taxe

Consultanții noștri fiscali sunt avizați să rezolve cu succes toate provocările legate de taxe și impozite și să vă ajute să aveți o perspectivă completă a modului în care sunt stabilite anumite taxe și impozite și cum ar putea afecta acestea deciziile dvs. de business. Serviciile de consultanță fiscală pe care le oferim sunt adaptate mediului de afaceri din România și tuturor schimbărilor legislative, astfel încât afacerea dvs. va fi protejată de eventualul risc apărut în urma acestei dinamici.

Financiar

YAFCT are un portofoliu vast cu misiuni de audit, cum ar fi audit financiar pe proceduri convenite, audit de proiecte (POSDRU; POS; REGIO; TRANSFRONTALIERE) și audit statutar. Echipa noastră de auditori, prin analiza informațiilor financiar contabile ale societății, evidențele contabile, bilanțuri, conturi etc., va exprima o opinie ce concretizează o imagine cât mai exactă a situației economice cu care se confruntă societatea. Opinia exprimată în urma examinării se consemnează într-un raport de audit destinat părților interesate.

Alte servicii

Vă punem la dispoziție cele mai bune soluții ca afacerea dvs. să aibă un avantaj competitiv

Oferim servicii de salarizare și resurse umane de peste 20 de ani, așadar am câștigat în timp experiența și cunoștințele temeinice pentru a rezolva cu acuratețe și eficiență toate aspectele legate de personal. Mai mult decât atât, avem o echipă de experți evaluatori, membri ANEVAR, care au pregătirea necesară pentru evaluarea de afaceri, bunuri mobile și proprietăți imobiliare.

Intră în legătură cu un specialist!

Fiecare companie are propriile aspecte, particularități și caracteristici. Găsim împreună cu dumneavoastră soluții aplicabile și indivudualizate.

Ceea ce ține de procedurile contabile standard (și nu numai) sunt efectuate de profesioniști cu experiență și consultanți seniori. Vă invităm să facem cunoștință!