SERVICII

Salarizare și

Resurse Umane

Oferim servicii de salarizare și resurse umane de aproape două decenii, așadar am câștigat în timp experiența și cunoștințele temeinice pentru a rezolva cu acuratețe și eficiență toate aspectele legate de personal.

Atunci când vine vorba de partenerii noștri de afaceri, pentru a sprijini direcția de Salarizare și Resurse Umane, căutăm să oferim servicii de calitate, eficiență, promptitudine, responsabilitate și profesionalism. Furnizăm astfel:

  • Întocmirea statelor de salarii, calculul obligațiilor la bugetul asigurărilor sociale sau la bugetul de stat, calculul concediilor medicale, a diverselor indemnizații
  • Plata salariilor, calculul și evidența corectă a acestora 
  • Întocmirea promptă și corectă a contractelor de muncă, verificarea și urmărirea dosarelor de personal, dar și desfacerea contractelor de muncă și modificarea acestora.
  • Întocmirea și completarea adeverințelor solicitate de salariații societății
  • Transpunerea informațiilor online prin Revisal la Inspectoratele Teritoriale de Muncă
  • Întocmirea rapoartelor de salarizare la solicitarea clientului și furnizarea de suport legislativ în domeniul salarizării.

Intră în legătură cu un specialist!

Fiecare companie are propriile aspecte, particularități și caracteristici. Găsim împreună soluții aplicabile și individualizate companiei dumneavoastră.

Ceea ce ține de procedurile contabile standard (și nu numai) sunt efectuate de profesioniști cu experiență și consultanți seniori. Vă invităm să facem cunoștință!