DE CE NOI?

Serviciile noastre vizează o multitudine de industrii

Căutăm performanță în toate proiectele pe care le gestionăm.

Rezultate concrete

Nu ne lipsește talentul și dedicarea. Vă vom ajuta să economisiți timp și bani, oferindu-vă servicii de cea mai bună calitate: servicii de salarizare și personal, servicii de audit, de consultanță fiscală și evaluare.

Soluții adaptate

Furnizăm rapoarte periodice, așa încât să aveți o perspectivă clară asupra situației economico-financiare și să luați cele mai potrivite decizii.

Analiză continuă

Puteți conta pe noi moment de moment. Vom fi alături de dvs., specialiștii noștri vă vor oferi asistență în timpul investigațiilor efectuate de autoritățile financiare și afacerea dvs. va fi protejată de eventualele abuzuri sau riscuri.

Deschidere

Avem cea mai bună comunicare cu clienții noștri și suntem foarte punctuali când vine vorba de modificări legislative. Suntem conștienți de dinamica legislativă și de impactul pe care aceste schimbări îl pot avea asupra viitorului afacerii dvs.

Performanță

Vă ajutăm să urmăriți performanțele dvs. financiare

Etica noastră este aceea de a construi relații de încredere, bazate pe transparență, responsabilitate și profesionalism. Credem că prin atitudinea noastră orientată spre performanță putem ajuta business-ul dvs. să se diferențieze pe piață, aducând un plus de valoare.

Numeroasele proiecte la care am lucrat ne oferă expertiza și capacitatea de a ne adapta nevoilor imediate ale companiei dvs.

Câteva industrii

Producție

Software / IT / Servicii

Non profit

Agricultură

Transport

Construcții

NE CONCENTRAM TOATĂ ATENȚIA PE

Creșterea clienților noștri


Proiecte de Investiții

Doriți lansarea unui proiect de investiții dar nu aveți certitudinea că este cea mai potrivită decizie? Venim în sprijinul acestui demers alături de Dumneavoastră!

Împrumuturi

Fiecare decizie majoră de business poate presupune creditarea externă. Pregătim documentele contabile pentru a corespunde procesului de analiză bancară.

Consultanță

Uneori o întrebare poate avea mai multe răspunsuri... Știm însă că este poate mai important de a ști cum poți pune întrebările potrivite. Te invităm să ne provoci!

Afacerea noastră în cifre


0

Birouri

0

Angajați

0

Clienți

0

Parteneri

Expertiza pe care te poți baza. Contactează-ne! 

Dezvoltăm afaceri puternice și stabile. Testează-ne!

Impasul tău, provocarea noastră. Nu ezita!

Copyright © 2022 | Toate drepturile rezervate YAFCT.

Web development - addvices.ro